2022 Renklerin Modası

2020-2021 Renk Tercihleri  Bordo’ların gümüşlerin arasından sıyrılıp cesur ve çarpıcı renklerin popülerliği devam ediyor.

Sezonun trendi olan sarı rengi, pembe, yeşil,  ve daha bir çok dönem trendini geçerek listelerde baş sırada. Sarı trendinde en çok göze çarpan parçalar ceket ve sarı camlı gözlük modelleri damga vuruyor.

Ürünleri dikkatlice incelediğimizde herkesin giyebileceği elbiselerin üzerine bomba bir tercih yaparak aynı renk neon sarılar kullanabilirsiniz tüm gözle üzerinizde olacaktır.

Küresel anlamda çok zorlayıcı bir kışı geride bırakmanın telaşındayken modacılar da bu ruh haliyle 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonunu olabildiğince renkli ve eğlenceli tasarladı.

2020 sezonunun bir diğer öne çıkan rengide, lüksün, kalitenin, ihtişamın rengi olarak da kabul edilen mor elbette diğer yandan bu sezon güçlü kırmızıya tav oluyoruz. Baştan aşağı kırmızılara bürünerek iddialı bir görünüme sahip olabiliriz. Ancak kırmızının farklı tonlarda olmaması önemli. Kırmızının cherry domates tonu, chili oil (kahverengi tabanlı kırmızı), spiced apple tonu bu sezon ön planda olup uzun süre liderliği koruyacağa benziyor.

Yeni trendlerde sıkça karşılaşacağımız diğer renklerden biri de iddialı ve şık kombinler yapabileceğimiz kobalt mavi. Kobalt mavi ile yapacağımız stillere farklı yorumlar katmak da elimizde. Kontrast renkte bir ayakkabı ile yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Aynı zamanda Canan Yolaç Stamboul kişiye özel takılar ile de kombinlerimize şıklık katabiliriz.

Trend ve Moda da Renklerin ahengi bu Sezonda Peşimizi Bırakmıyor. Kendinizi  Renklerin kollarına bırakmanın tam zamanı.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın