En Kaliteli Ekspertiz Hizmeti

En Kaliteli Ekspertiz Hizmeti için hemen Dr Ekspertiz ile iletilime geçiniz. Oto ekspertiz firmaları olarak bilinen Dr ekspertiz; müşterilerinin memnuniyetini sağlamak adına bir çok çalışma yapmaktadır. Hatta alanında uzman personelleri ve son teknoloji cihazları ile hizmet vermektedir. Özellikle İstanbul’un hemen her bölgesinde bayisi bulunması sebebiyle de müşterilerinin kolayca ulaşmasını sağlamaktadır.

2. el araç satın almayı düşünen kişiler alacakları araçla ilgili her türlü bilgiye sahip olmak ister. Bu sebeple de Dr ekspertiz gibi kaliteli bir firmadan hizmet almaktadır. Ekspertizler aracın motorunu, beynini, frenini, değişen parçası olup olmadığını inceleyerek rapor oluşturmaktadır. Oluşturduğu raporu yazılı olarak sunarken sözlü bir şekilde de aktarmaktadır. Detaylı bilgi ve ekspertiz hizmeti için hemen Dr ekspertiz ile irtibata geçiniz.

Ekspertiz Testleri

Düşük maliyetlerle alabileceğiniz bu rapor sayesinde satın almayı düşündüğünüz araç hakkında bilgi sahibi olarak gereğinden fazla ücret ödememiş olmanız Dr oto ekspertiz‘i onure etmektedir. Dr ekspertizin herhangi bir galeri veya araç satış kurumuyla bağlantısı yoktur. Her biri kendi alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış uzman ve profesyonel ekibi ile siz değerli müşterilerine tarafsız ve güvenilir bilgiler vermektedir. Bu sayede doğrultusunda ‘doğru aracı doğru fiyata’ sloganıyla çıktığı bu yolda sizlerin tasarruflarınızı güvence altına alma hedefinden mutluluk duymaktadır. Dr oto ekspertiz yapılan tetkik ve muayene işlemleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz.

Yapılan bazı kontrol ve testler aşağıdaki gibidir;

Ön Takım Testi
Motor Testi
Süspansiyon Testi
Fren Testi
Kaporta ve Boya Analizi
Elektronik Beyin Kontrol
Endoskopik Kontroller

En Kaliteli Ekspertiz Hizmeti

Dr oto ekspertiz; en profesyonel araç ekspertizi ve testleri kısa süre içinde yapılıp rapor ile sizlere sunulmaktadır. Detaylı ekspertiz raporu sayesinde aracın tüm geçmişi ile ilgili bilgiyi kolaylıkla edinebilirsiniz. Bu sayede aracı alıp almama konusunda net bir karar verebilirsiniz. Aracın incelenmesinde; Dyno testi, motor testleri, boya kaporta testi, arıza elektronik ve mekanik gelişmiş testler yapılmaktadır. Bu testler alanında uzman ve profesyonel ekipler tarafından yapılmaktadır.

En iyi ve en gelişmiş teknolojik ekipmanlar ile bilgisayar ortamında alınan detaylı test sonuçları, sizler için en sade ve anlaşılır dilde raporlanarak sözlü ve yazılı olarak sizlere sunulmaktadır.

Profesyonel, güvenli ve tarafsız oto ekspertiz raporu için Dr ekspertiz ile irtibata geçiniz.

Hazırlanan rapor sözlü ve yazılı olarak aracı muayeneye getiren kişiye aktarılmaktadır. Detaylı bilgi ve ekspertiz hizmeti için Dr oto ekspertiz şubeleri veya size en yakın bayileri ile irtibata geçebilirsiniz.